Abonnement opzeggen

Bent u op zoek naar een opzegbrief? Wilt u uw abonnement of contract opzeggen? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw kant-en-klare opzegbrieven. Wilt u besparen? Zeg dan de onnodige abonnementen en contracten op.

Opzegbrief downloaden

Klik op één van de segmenten of op één van de bedrijven om op zoek te gaan naar uw opzegbrief.

Meningen van anderen

Bij direct thuiswerk wordt je genept, begin er niet aan...kost geld en je krijgt helemaal geen werk aangeboden

Door Ingrid op 12 januari 2011 over Direct-thuiswerk - Direct-thuiswerk overeenkomst

Ik vind het ook een beetje belachelijk hoe PHRC omgaat met de abonnementen van leden, prima.. je sluit het af voor een jaar, daar kan ik inkomen. Maar er mag vanuit het hoofdkantoor best met iets meer gevoel van redelijkheid naar een reden van opzegging worden gekeken. Zo ben ik pas mijn eigen zaak begonnen (Augustus 2010) en heb ik het een tijdje aangekeken. In plaats van 15x kon ik nog maar 0-2x per maand gaan sporten, waarbij een contract van 60€ per maand toch wel heel erg overbodig wordt. Op 22 okt 2010 heb ik mijn abonnement op willen zeggen (einddatum was 30 oktober) en toen werd mij gemeld dat ik al te laat was en het verlengd zou worden met een jaar. Ik heb daarop van alles geprobeerd om duidelijk te maken dat ik in geen staat ben nog te komen sporten vanwege tijdgebrek en werkzaamheden ver buiten Maastricht (Brussel (BE) en Aken (DE)). Ik heb hierbij ook nog rekening gehouden met een opzegtermijn van 2 maanden (ik heb nu inmiddels november en december nog doorbetaald), maar toch blijft het vanuit het hoofdkantoor niet goed genoeg bevonden worden dat mijn abonnement opgezegd kan worden. Kortom; belachelijk. Als ik een reden had dat ik geen zin meer had, had ik nog een beetje begrip ervoor gehad. Maar ik heb 3 maanden voor niets betaald om het aan te kijken of het echt nutteloos was voor mij en als ik dan tot de conclusie kom dat het echt niet gaat wordt er op deze manier lastig over gedaan (ok, wellicht had ik beter moeten opletten op welke datum mijn abo verlengd werd, daar ik uitging van 1 jan, maar dat terzijde).

Door anoniem op 20 december 2010 over Pellikaan Health & Racquet Club Hoofdkantoor - Lidmaatschap Pellikaan Health Club

ik doe niet mee met lotto ,want ik kom niet uit met mijn geld ik heb mijn lasten te betalen anders kan ik niet goed eten kopen met mijn geld

Door anoniem op 22 maart 2011 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lotto

Algemene tips voor het opzeggen van een abonnement

 • Controleer altijd het opzegadres
 • Controleer altijd uw gegevens
 • Wanneer beschikbaar, gebruik dan een contract- en/of klantnummer
 • Vergeet de brief niet te ondertekenen
 • Frankeer de envelop met voldoende postzegels
 • Voor extra zekerheid is het verstandig om de opzegbrief aangetekend te versturen.
 • Check op de website van de betreffende partij of het product niet telefonisch op te zeggen is.

Bespaar op uw mobiele telefoon contract

 • Wanneer u nog een goed werkende telefoon in uw bezit hebt, loont het om een Sim Only abonnement af te sluiten.
 • Vaak kunt u al paar maanden van te voren uw contract bij uw huidige provider verlengen. Hierdoor komt u eerder in aanmerking voor een nieuwe telefoon.
 • Informeer bij uw provider of u per minuut of per seonde betaalt. Per minuut betalen is voor u minder voordeling.
 • Wanneer u veel binnen uw familie/gezin belt, kan het bij sommige providers aantrekkelijk zijn om een familie pakket af te sluiten.

Tips voor het opzeggen van een verzekering

 • Bekijk altijd vooraf of er voor de afgesloten verzekering ook een opzegtermijn geldt.
 • Lees de algemene voorwaarden van de verzekering en de verzekeraar goed door.
 • Als u uw verzekering wilt opzeggen, kunt u dat het beste doen per aangetekende brief. Vraag altijd om een schriftelijke bevestiging.
 • Let op bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. Waardeer een nieuwe verzekering niet alleen op prijs, maar ook op de voorwaarden. De prijs is vaak een lokkertje.
Over Abonnementopzeggen.nl

Abonnementopzeggen.nl helpt je met het vinden van de juiste opzegbrief voor het bedrijf of product dat je wilt opzeggen. Wij doen onze uiterste best om de juiste informatie van alle bedrijven bij te houden. Met ruim 6000 opzegbrieven is het echter moeilijk om altijd up-to-date te zijn. Controleer voor de zekerheid altijd de adresgegevens van het bedrijf dat in de brief staat.